Register
Četvrtak Prosinac 14, 2017

Članci

Neka luka Kukljica bude vaše polazište u istraživanje ljepote zadarskog arhipelaga!

 

Kukljica se često naziva i vratima za Park prirode Telašćica i NP Kornati budući je smještena blizu prolaza Ždrelac i same uvale Ždrelašćica (44°N, 15°15' E) , a na raspolaganju vam je moderno opremljena i prirodno zaštićena luka s oko stotinjak vezova.
            

Kukljica i uvala Ždrelašćica imaju s nautičkog aspekta jedan od najpovoljnijih položaja u Hrvatskoj. Osim što se nalaze u središtu najrazvedenijeg područja u cijelom Jadranu, ovuda prolazi glavnina prometnih tokova od kopna prema Kornatima i Dugom otoku.
U krugu od 20-tak kilometara ne samo da se nalaze predivni otoci nego i nekoliko poznatih i moderno opremljenih marina. Marine u Zadru, Biogradu i na otoku Ižu su najbliže i do njih možete doći za manje od jednog sata plovidbe.

 

 

300 morskih vezova
Dizalica
Sanitarni čvor
Parkiralište

Županijska lučka uprava Zadar
Liburnska obala 6/5
23 000 Zadar

 

 Tel.     +385 (0)23 250 565
          Fax. +385 (0)23 250 564
E - mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://www.cpa-zadar.hr/

 


Luka Kukljice je prirodno zaštićena a kako se nalazi u središtu mjesta s lakoćom ćete pronaći sve lokacije koje vas zanimaju. Općina Kukljica kontinuirano radi na poboljšanju ponude i modernizaciji svojih kapaciteta kako bi zadovoljili sve potrebe i želje naših gostiju.

     

Klima